Grubbel

30.06.2016 kl. 18:16

Här på landet pausar jag grubblandet. Hugger ved, arbetar med kroppen och behöver inte stessa. Ingen tid att passa. Grubblar mindre, gör mer och finner sinnesro. Kreativiteten smyger tillbaka efter att ha varit väldigt trög på sistone. Tar mig an små pysselprojekt och glömmer bort tiden. Vilken dag var det nu igen?

Om man jämför Helsingfors, där jag bor p.g.a. studierna, och "hembyn" hos föräldrarna, där man har alla kontakter, så kan jag bara säga att det är SÅ mycket enklare att "fixa" saker hem-hemma. På landet. Det finns borrmaskin, man hittar plankor, man behöver int köpa skruvar de finns i en burk ihopsamlat i garage, morfar har såg. Osv. Ni sku bara veta hur jag kämpade att hitta stora (helst gratis) bitar paff till ett projekt i Helsingfors. Som man annars skulle hitta hemma i garaget. Allt blir så mycket jobbigare då man inte har kontakter, inte talar språket och vet ingenting. Vilesn i storstan. Haha. Man är så begrensad. Måste starta om från början.
Just varför jag kom på att berätta detta så är för att vi håller på att fixa en liten "Hollywood"spegel. För skojs skull och för att ha lite sommarprojekt. Varför int spegla sig Hollywoodstyle om man ändå ska spegla sig nångång.

Himlen brann igårkväll. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

 
är mitt namn,
men du kan kalla mig Malle.
Självutnämnd hälsofreak & ekotant.
Babblar om kropp och knopp, kanske lite om djur och natur.
Analyserar, funderar och diskuterar.
 
Här är min lilla portal för mina funderingar.
Välkommen till min värld.


Vill du veta allt om mig?
Läs min lilla berättelse om mig:
HÄR, fortsättning HÄR och sista delen HÄR.
Liten uppdatering HÄR.


Namn: Malin
Kallas: Malle

Ålder: 23

Utexaminerad: Kulturmontör

Pågående studier: Kulturproducentskap
Framtid: Unknown pleasures
Bosatt: Helsingfors
Från: Jakobstad (typ)
Född: Pargas
Andra "hem"orter: Houtskär, KimitoÅbo