bananananana

18.09.2016 kl. 08:52

Har jag sagt att jag älskar bananplättar? Nu sa jag det i allafall. 



Ingredienser:

4 dl havregryn
2 bananer
2 msk kokosolja
2 dl växtbaserad mjölk (50/50 mandelmjölk/havremjölk t.ex.)
en nypa vaniljpulver
2 tsk bakpulver

Gör såhär: 

Mixa havregrynen till fint mjöl. Mosa bananerna. Blanda samman alla ingredienser. De va smeten. Låt stå i 15 min. 

Värm pannan (helst gjutgjärn ;) ) Smätta ner en klick kokosolja (den gör att det blir bäst smak) stek på medelhög värme. 

Gott, glutenfritt och gott. Sa ja gott? 

Toppa med blåbär och annat gottigott. Trevlig bananplättstund! Detta är vad jag åt till frukost. Blir ivrig i fingrarna med tanken på bananplättar. Gå och gör egna nu!

 

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
Det här måste jag testa någon gång! Lite variation i frukost-väg är aldrig fel :)
Nicolina18.09.16 kl. 11:45
Absoslut! Kör hårt! :)
19.09.16 15:56
Mums, gillar också
Mamsen18.09.16 kl. 23:31

 
är mitt namn,
men du kan kalla mig Malle.
Självutnämnd hälsofreak & ekotant.
Babblar om kropp och knopp, kanske lite om djur och natur.
Analyserar, funderar och diskuterar.
 
Här är min lilla portal för mina funderingar.
Välkommen till min värld.


Vill du veta allt om mig?
Läs min lilla berättelse om mig:
HÄR, fortsättning HÄR och sista delen HÄR.
Liten uppdatering HÄR.


Namn: Malin
Kallas: Malle

Ålder: 23

Utexaminerad: Kulturmontör

Pågående studier: Kulturproducentskap
Framtid: Unknown pleasures
Bosatt: Helsingfors
Från: Jakobstad (typ)
Född: Pargas
Andra "hem"orter: Houtskär, KimitoÅbo