pod + frukost = ?

21.10.2016 kl. 18:00

Mina vardagar har inte riktigt sett ut som de brukar de senaste dagarna. För en tid sedan föddes en lite galen idé under en disskusion med min vän Lilli. Det började som ett skämt men ivern gick överstyr och projektet tog sin början. 

Sammanfattning för den late längst ner 

Va snackar jag om egentligen? 

Ja, jag snackar. De gör jag det. Ännu mer i vår ny"födda" podcast! Jo just de. Jag och Lilli har gått och blivit med pod.

Jag? Den medieskygga lilla fjärten, som gärna håller sig undan för att inte allt för många individer skall kunna iakta hennes liv. Jo jag.

Men vet ni va, varför int lixom. Jag tror vi båda behövde det här. Ett projekt vi verkligen brinner för, något att se fram emot varje veckoslut. Drivkraft i vardagen. Ett mål. Ett eget projekt. En framtid. Okej, osv, osv. 

Vi två kompletterar varandra med våra färdigheter vilket är resultatet i den ultimata pod-duon. Lilli är partypinglan, bloggaren och livsnjutaren medans jag är  den flummiga och medvetna naturmänniskan. Lite som ronny och ragge, helan och halvan, piff och puff, karl gustav och sylvia, kling och klang. Ja ni fattar. 

The history

Idén föddes vid en diskussion under en genemsam frukoststund, därav namnet FRUKOSTPODDEN. Frukostpodden grundar sig även i bägges kärlek till dagens första måltid. 

Framtidsplaner

Yep, du kommer att få lyssna till ivriga diskussioner om vad som hänt i veckan och vad som kommer hända, en jordnära mysig pod som är din framtida ursäkt att spendera extra lång tid vid frukostbordet varje söndagsmorgon. 

Söndagar = sovmorgon. Vår pod är ett perfekt komplement till din långbrunsch efter att du vaknat utan väckarklocka. Någonting att stiga upp för en mörk, grå och kylig söndagsmorgon.

Vårt mål är att underhålla er med våra samtal varje söndagsmorgon från och med nu. Vi är ännu under ständig utveckling så häng på och följ med och allt sånt där för att se vart detta leder, eller int. Om du är en sån. 

Nu tänkt ja som en fin avslutning på denna nyhet berätta att man sku ju kunna fa å gilla våra sociala medier om du tycker det här är hejsan. Om int, kan du också gilla. Tack o hej.

 

Ni som gillar sammanfattningar och genvägar: 
Jag och Lilli har gått och blivit med pod.

Här kan man tumma upp:
Facebook 
Instagram

Här kan man lyssna (på söndag):
Soundcloud


pod + frukost = sant

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

 
är mitt namn,
men du kan kalla mig Malle.
Självutnämnd hälsofreak & ekotant.
Babblar om kropp och knopp, kanske lite om djur och natur.
Analyserar, funderar och diskuterar.
 
Här är min lilla portal för mina funderingar.
Välkommen till min värld.


Vill du veta allt om mig?
Läs min lilla berättelse om mig:
HÄR, fortsättning HÄR och sista delen HÄR.
Liten uppdatering HÄR.


Namn: Malin
Kallas: Malle

Ålder: 23

Utexaminerad: Kulturmontör

Pågående studier: Kulturproducentskap
Framtid: Unknown pleasures
Bosatt: Helsingfors
Från: Jakobstad (typ)
Född: Pargas
Andra "hem"orter: Houtskär, KimitoÅbo