Lite som att dokumentera min personliga utveckling

Publicerad 14.02.2017 kl. 17:15

Jag saknar att uttrycka mig till text och spara på mina tankar i form av inlägg. Lite som att dokumentera min personliga utveckling. 

Men. Det känns som om jag tappat förmågan att formulera mig och jag vet inte i vilken ordning orden skall komma. 

Jag måste nog bara börja någonstans. Det är lite så jag fungerar. Jag bara börjar och så blir det vad det blir. 

Det finns så mycket jag vill dokumentera och spara på. Jag har någon smått galen tvångstanke om att jag vill spara mina tankar, för jag vet inte om jag minns dem senare eller om jag någonsin kommer tänka dem igen. Lite som om jag inte litade på mig själv.

Vi går mot ljusare tider. Jag har klarat av de mörkaste dagarna, de är över nu, för den här gången. 

Min ork börjar komma tillbaka, det känns som om jag äntligen har den där fritiden jag längtade efter i höst. Så, någonstans har jag kommit i alla fall. Jag måste lära mig att uppskatta mål jag når. Jag inser först sådant om jag t.ex. läser mina gamla texter och inser att min vardag inte alls såg ut så här för några månader sedan och jag drömde om vardagar som till exempel idag. Där jag vaknar tidigt, äter en lång och skön frukost, där jag sitter i skolan en stund och sedan kommer hem för att kanske träna, vara kreativ, umgås eller något liknande. Med det inser jag inte själv, utan jag måste medvetet påminna mig. Jag har redan hunnit hitta på mer jag inte har, men önskar. Och glömd bort det jag fått som jag önskat (menar inte bara materia här, hade svårt att förklara på annat sätt). 

Ok, det här var ett försök på att uttrycka mig till text igen. Lyckades jag? 

 

 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
wehoo, hon e tillbaka!
hemlig beundrare, h3h314.02.17 kl. 20:53
Haha, jess!! ja har en beundrare! #goals
15.02.17 13:48

 
är mitt namn,
men du kan kalla mig Malle.
Självutnämnd hälsofreak & ekotant.
Babblar om kropp och knopp, kanske lite om djur och natur.
Analyserar, funderar och diskuterar.
 
Hej på dig! Läs mer om mig HÄR, fortsättning HÄR och sista delen HÄR.


Namn: Malin
Smeknamn: Malle

Ålder: 22

Utexaminerad Kulturmontör

Fortsatta nuvarande studier: Kulturproducentskap
Framtid: Unknown pleasures
Bosatt: Helsingfors
Hemort: Jakobstad (typ)
Född: Pargas
Andra hemorter: Åbo, Houtskär, Kimito

   


Vill du skicka kärleksbrev?
malin.m.l.lundstrom@hotmail.com