Dagens nyheter

08.03.2017 kl. 16:31

What's new? 

Idéer & inspiration

Visst kan man söka nya recept på nätet, men det finns så mycket att välja mellan och man måste ofta veta vad man söker efter för att hitta något intressant. Jag och sambon klickade hem 3 receptböcker för att få lite ny inspiration till olika maträtter för att inte bara laga samma sak varje vecka. Det blir lätt så då man kommit underfund med vad man gillar. Direkt började vi post-it lappa varje sida som innehöll recept som vi tänkte att vi skulle kunna göra kommande vecka, det slutade med att var och varannan sida hade post-it lapp. Just "Vegan BBQ" gillar jag för att där kommer massa tips på rätter man kan grilla på sommaren. Åh sommar, nu börjar ja tänka på sommaren. 

Kikärsspad och dess magi

Jag gillar då man kan undvika att slänga och istället använda det till något annat. Har ni testat på att laga de omtalade kikärtsmarängerna? Det är inte det enda som man kan göra med kikärtsspadet! Jag skrollade nämligen förbi detta recept som va linkat på en Facebooksida och testade det direkt. Det blir fruktansvärt god aioli och jag gissar att man egentligen kan göra vad som helst för slags sås med vispad kikärtsspad! Testa! 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:

 
är mitt namn,
men du kan kalla mig Malle.
Självutnämnd hälsofreak & ekotant.
Babblar om kropp och knopp, kanske lite om djur och natur.
Analyserar, funderar och diskuterar.
 
Här är min lilla portal för mina funderingar.
Välkommen till min värld.


Vill du veta allt om mig?
Läs min lilla berättelse om mig:
HÄR, fortsättning HÄR och sista delen HÄR.
Liten uppdatering HÄR.


Namn: Malin
Kallas: Malle

Ålder: 23

Utexaminerad: Kulturmontör

Pågående studier: Kulturproducentskap
Framtid: Unknown pleasures
Bosatt: Helsingfors
Från: Jakobstad (typ)
Född: Pargas
Andra "hem"orter: Houtskär, KimitoÅbo