Obalans

29.03.2017 kl. 09:39

När jag varit förkyld tappar jag lätt mina rutiner, vilket får mig i obalans. Jag orkar inte äta regelbundet och motionera. Då jag en gång tappat rutinerna tar det länge för mig att återställa allt.

Jag blir lat, omotiverad och trött. 

För nån vecka sedan var jag dunderförkyld och låg mest i soffan och drack ingefärate. Ännu har jag inte hittat tillbaka till matrutiner och motion. Ju längre det går desto mer omotiverad känner jag mig. 

Ändå brukar jag tänka att jag saknar springadet, som jag senast gjorde i höst. Jag har inte kunnat springa utomhus i vinter på grund av köldastma och nu då det blir vår och plusgrader och jag skulle nästan kunna ta en löptur så har jag så svårt att komma igång.

Behöver en spark i baken. 

Jag som annars gillar att motionera skäms lite för mig själv då jag inte kommer igång. Jag bara sitter där och tänker att det skulle vara trevligt med lite frisk luft. Men jag kommer inte upp från stolen. 

Då känns det lite som om man misslyckas. För jag vet ju hur bra jag mår av att motionera och röra på mig. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:

 
är mitt namn,
men du kan kalla mig Malle.
Självutnämnd hälsofreak & ekotant.
Babblar om kropp och knopp, kanske lite om djur och natur.
Analyserar, funderar och diskuterar.
 
Här är min lilla portal för mina funderingar.
Välkommen till min värld.


Vill du veta allt om mig?
Läs min lilla berättelse om mig:
HÄR, fortsättning HÄR och sista delen HÄR.
Liten uppdatering HÄR.


Namn: Malin
Kallas: Malle

Ålder: 23

Utexaminerad: Kulturmontör

Pågående studier: Kulturproducentskap
Framtid: Unknown pleasures
Bosatt: Helsingfors
Från: Jakobstad (typ)
Född: Pargas
Andra "hem"orter: Houtskär, KimitoÅbo