"sommarlov"

16.05.2017 kl. 17:15

Ahh. Inga närstudietillfällen längre. Nu är jag fri. Nästan. Några inlämningsuppgifter kvar och lite sommarprojekt på gång. Men annars är det klart för denna termin. Halvvägs genom nudå. 

Varit i studiebubbla den senaste tiden och börjar sakta men säkert titta ut igen och uppleva världen. 

Jag har många funderingar på lager och vill samla dem här i mitt lilla online-krypin. Jag gillar att formulera mig och sätta ord på mina tankar - men har inte hittat ro för att sätta mig ner för att skriva något och heller inte känt att jag haft något intressant att publicera. Ibland blir det så. 

Mitt humör har varit ungefär som vädret senaste tiden - ibland snö och hagel ibland 15 grader och sol. Men, jag har i alla fall äntligen kommit igång med min springning igen, som jag försökt nu i ett havt år utan framgång. Det är jag glad för. Det går dock lite trögt ännu och är lite väl tungt ännu. Det är jobbigt att inse att man inte är i samma form som man var förut. Inser att kondition är något man måste upprätthålla med kontinuerlig träning och inte förvänta sig att man springer lätt 20 km efter halv års paus. Nej det blir fyra-kilometers rundor med träningsvärk så in i norden efteråt. Inte så hjälpsamt för motivationen, men det är ju ganska självklart att formen förändras. Jag är ju bara människa, trots att jag skulle kunna vara katt i stället. 

Men tack och hej för den här gången, jag tittar väl in snart igen. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

 
är mitt namn,
men du kan kalla mig Malle.
Självutnämnd hälsofreak & ekotant.
Babblar om kropp och knopp, kanske lite om djur och natur.
Analyserar, funderar och diskuterar.
 
Här är min lilla portal för mina funderingar.
Välkommen till min värld.


Vill du veta allt om mig?
Läs min lilla berättelse om mig:
HÄR, fortsättning HÄR och sista delen HÄR.
Liten uppdatering HÄR.


Namn: Malin
Kallas: Malle

Ålder: 23

Utexaminerad: Kulturmontör

Pågående studier: Kulturproducentskap
Framtid: Unknown pleasures
Bosatt: Helsingfors
Från: Jakobstad (typ)
Född: Pargas
Andra "hem"orter: Houtskär, KimitoÅbo