Veckans blogg

Publicerad 29.06.2017 kl. 16:32

Hoppsan!

Känner mig hedrad, lite som då Evas storebror i Adam & Eva som klistrade upp "Veckans Bejb" på väggen. Haha, nånee. Men kul att det finns de som faktiskt klickar in sig här och tar del av vad jag har att komma med. Jag svarade annars på några korta frågor inför detta veckans-blogg-grej som nu är publicerat på Ratata's huvudsida. Gå och kolla in det HÄR. 

Tack för att ni kika in här idag! 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

 
är mitt namn,
men du kan kalla mig Malle.
Självutnämnd hälsofreak & ekotant.
Babblar om kropp och knopp, kanske lite om djur och natur.
Analyserar, funderar och diskuterar.
 


Vill du veta mer om mig? Läs HÄR, fortsättning HÄR och sista delen HÄR.


Namn: Malin
Smeknamn: Malle

Ålder: 22

Utexaminerad Kulturmontör

Fortsatta nuvarande studier: Kulturproducentskap
Framtid: Unknown pleasures
Bosatt: Helsingfors
Hemort: Jakobstad (typ)
Född: Pargas
Andra hemorter: Åbo, Houtskär, Kimito

   


Vill du skicka kärleksbrev?
malin.m.l.lundstrom@hotmail.com